Wellness i spa

Kako wellness i spa tretmani za utiču na vaše zdravlje

Da li ste čuli za poslovicu „Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja.“ – Artur Šopenhauer?

Upravo je to razlog da počastite sebe jednim opuštajućim wellness vikendom u nekoj od poznatih evropskih wellnes i spa centara.

U današnje vreme brzog života nije lako naći vremena za odmor i opuštanje. Ipak, preko je potrebno, jer je to način da sačuvate svoje zdravlje i da budete još produktivniji i bolji u onome što radite.

Tople termalne vode, aromatične kupke, relaks i medicinske masaže. Ako ste se već opustili na samu pomisao, vreme je da počnete da razmišljate o odlasku u neki spa centar. Ako već niste odlučili gde biste na odličnom ste mestu.

U proteklih dvadeset godina ljudi sve više posećuju spa i wellnes centre. U njima se neki leče, drugi opuštaju, a treći ulepšavaju. Svima je jedno zajedničko, svi vole sebe, svi čuvaju svoje zdravlje, da bi bili dobri i za druge.

Oslobodite se stresa

Uz zvuk blagotvornih kapljica tople vode, mirise eteričnih ulja i lekovite mehuriće uronićete u blagostanje, a što je najbitnije pustićete misli da slobodno teku i oslobodićete se stresa.

Rešite se zdravstvenih tegoba

Ukoliko imate problema sa leđima ili nekim drugim delom tela, odgovarajućom terapijom i masažama vaši problemi će bar privremeno postati deo prošlosti. Doktori i fizoterapeuti će se potruditi da maksimalno uživate u samom tretmanu i da se osećate znatno bolje nakon njih.

Izgubite suvišne kilograme

Ako redovno posećujete neki od spa ili wellnes centara poboljšaćete svoju cirkulaciju, ubrzaćete metabolizam i izbacićete višak tečnosti koja se nakuplja u organizmu. Tako ćete se rešiti toksina koji su se godinama nagomilavali, a samim tim će otići I poneki suvišni kilogram.

Očistite pluća i bronhije

Nakon bazena i toplih kupki možete se opustiti u parnom kupatilu i toplim slanim sobama. Tamo će vaša pluća doživeti preobraženje. Nakupljeni sekret će se rastvoriti, a vi ćete se osećati odmornije i poletnije.

Spavajte kao beba

Nakon samo jednog dana provedenog u spa centru vaše telo će se osloboditi toksina, koža će postati elastičnija, pore će prodisati, vaša pluća će vam biti zahvalna. Ceo organizam će se okrepiti, a vi ćete tu noć spavati kao beba. Nakon nekoliko dana dobićete okrepljujuću životnu energiju I snagu da radite i živite punim plućima.

Pokrenite svoje telo, energiju, entuzijazam i uživajte u najboljem izboru koji vam nudimo. Izuzetno povoljne cene za super ponude čekaju na vas. Priremili smo za vas bogatu ponudu wellness i spa putovanja i izleta. Za one koji više vole da donesu odluku u direktnom razgovoru otvorili smo vrata utorkom i četvrtkom u terminu od 16 do 19h. Čekamo vas na adresi Resavska 35.

Na vama je samo da donesete tu fantastiču odluku I krenete na putovanje koje će vam poboljšati kvalitet života i  podstaći da uživate u malim stvarima.

 

Tekst: Milica Ilić Kosijer

Foto: Pixabay